Szállítási határidők

Az egyes termékek adatlapján minden esetben szerepel az adott termék szállítási határideje. A legtöbb termékünk raktáron van, ezeket az utalás bankszámlánkra történő megérkeztét követően (utánvétes fizetés esetén a megrendelést követően) 3 munkanapon belül átadjuk a futárszolgálatnak, amennyiben Ön nem rendelkezik másként (Önnek lehetősége van arra, hogy esetleg más, Önnek alkalmas szállítási napot jelöljön ki).

24 órás expressz szállítás raktáron lévő termékek esetében:Sürgős esetben a megrendelt termék akár másnap az Ön otthonában lehet. A részletekert kérjük, egyeztesse ügyfélszolgálatunkkal e-mailen, vagy telefonon

Termékeink egy része megrendelésre érkezik. Ezen termékeknél a várható szállítási idő 15-30 munkanap (az adott termék termékleírásában minden esetben szerepel a várható szállítási idő). Megrendelését követően munkatársunk 1 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, és kéri a megrendelés megerősítését. Ezután megrendeljük Önnek a terméket, és írásban értesítjük Önt a termék megérkeztéről, és ekkor egyeztetjük Önnel a szállítás részleteit.Csúcsidőszakokban (elsősorban Karácsony táján) a raktáron nem lévő termékek szállítási ideje jelentősen meghosszabbodhat, tekintettel arra, hogy a nemzetközi posta ezen időszakban rendkívül túlterhelt.

A rendelésre érkező estélyi- és menyasszonyi ruhák szállítási idejével kapcsolatos részletes információkat itt olvashatja.

 

Szállítási módok és díjak

Szállítás futárszolgálattal: A szállítást a GLS Futárszolgálat végzi.A szállítási díj tartalmazza a feladást követő lehetőleg 24 órán belüli házhoz szállítást, nyomon követhetőséget, kétszeri kézbesítési kísérletet, illetve az értékbiztosítást. A feladásról írásban értesítjük Önt, és elküldjük Önnek a küldeményazonosítót és a futárszolgálat ügyfélszolgálatának elérhetőségét. A feladást követően a csomaggal kapcsolatban információkat kizárólag a futárszolgálat tud nyújtani a küldeményazonosító alapján, így kérjük, ha a szállítással kapcsolatban kérése, kérdése vagy észrevétele lenne, legyen kedves a futárszolgálathoz fordulni!
A Webáruházunk által e-mailben küldött szállítási információk csak tájékoztató jellegűek, pontos információt a futárszolgálat tud nyújtani.

A kézbesítés történhet előreutalást követően, illetve utánvéttel.

Kézbesítés banki előreutalást követően: A megvásárolt termékeket a vételár bankszámlánkra történő megérkezését követően a GLS Futárszolgálat kézbesíti. A kézbesítési díj egységesen 1385 Ft az ország területén bárhová.

Kézbesítés utánvéttel: A megvásárolt termékeket a GLS Futárszolgálat kézbesíti. A kézbesítési díj egységesen 1400 Ft az ország területén bárhová.

A futárszolgálat általi kézbesítés ingyenes, amennyiben a megrendelt termék(ek) összértéke meghaladja a 25 ezer (huszonötezer) forintot.

 A kézbesítés folyamata: Megrendelésének leadását követően munkatársunk minden esetben felveszi Önnel a kapcsolatot 1 munkanapon belül, és tájékoztatja Önt a fizetéssel és szállítással kapcsolatos tudnivalókról. Amennyiben a termék raktáron van (lásd szállítási határidők), 3 munkanapon (amennyiben Ön másként nem rendelkezik) belül  átadjuk azt a futárszolgálatnak. A küldemények a feladástól számítva általában 1 munkanapon belül érkeznek meg a címzetthez munkaidőben, 8-17 óra között. Kérjük, megrendeléskor olyan szállítási címet adjon meg, amelyen ezen időintervallumon belül a kézbesítő megtalálja Önt! Amennyiben a kézbesítő nem találja Önt a megadott címen, a következő munkanapon újra megkísérli a kézbesítést. Ha a második kísérlet is sikertelen lenne, telefonon keresi Önt, vagy értesítőt helyez el a postaládában.Szállítási díjak futárszolgálat által történő kézbesítés esetén

Megrendelés összege

Szállítási díj (Ft)

 

Utánvétes szállítási díj

0 – 25.000 Ft-ig

1400

1400

25.000 Ft felett

ingyenes

ingyenes

Az át nem vett csomagok visszaszállításának költsége 1000 FT.

Az át nem vett csomagokkal kapcsolatos tudnivalók

Előre átutalt, és kiszállított, azonban a vásárló által át nem vett csomagok ismételt kiszállítását kizárólag a szállítási költség ismételt átutalása, illetve a visszaküldés költségének megtérítése után tudjuk megtenni!
Utánvéttel megrendelt, és kiszállított, de a vásárló által át nem vett, és előzetesen vissza nem mondott csomagok szállítási költségét, valamint a visszaszállításból eredő többletköltséget kiszámlázzuk a vásárló felé. A számlán szereplő összeget a vásárló haladéktalanul, de legkésőbb 8 napon belül köteles cégünk bankszámlájára átutalni.  A visszaszállítás és adatfeldolgozás költsége az eredetileg felszámolt postaköltséghez adódik, és minden esetben 1000  Ft-ot tesz ki. A kiegyenlítetlen, és írásban nem vitatott, lejárt határidejű  számlák ellenértékét közjegyző és ügyvéd jelenlétében gyorsított fizetési eljárással kezdeményezzük, mely további legalább 10.000 Ft-os költséget jelent a Vásárló részére. Amennyiben az ügyvédi felszólításra sem egyenlíti ki a már további költségekkel növelt összeget, úgy végrehajtási eljárást kezdeményezünk.

 

Online felhasználók

Oldalainkat 536 vendég és 0 tag böngészi