Hírlevél
Vásárlóink automatikus hírlevelet kapnak az új termékekről, aukciókról. A hírlevélről a \"leiratkozás\" linkre kattintva azonnal leiratkozhatnak.

Rendelésfelvétel
•  interneten: http://www.1stfashion.hu
•  e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szállítási határidők, módok és díjak

Szállítási határidők

Az egyes termékek adatlapján minden esetben szerepel az adott termék szállítási határideje. A legtöbb termékünk raktáron van, ezeket az utalás bankszámlánkra történő megérkeztét követően (utánvétes fizetés esetén a megrendelést követően) 3 munkanapon belül átadjuk a futárszolgálatnak, amennyiben Ön nem rendelkezik másként (Önnek lehetősége van arra, hogy esetleg más, Önnek alkalmas szállítási napot jelöljön ki).

24 órás expressz szállítás raktáron lévő termékek esetében: Sürgős esetben a megrendelt termék akár másnap az Ön otthonában lehet. A részletekért kérjük, egyeztesse ügyfélszolgálatunkkal e-mailen, vagy telefonon

Termékeink egy része megrendelésre érkezik. Ezen termékeknél a várható szállítási idő 15-30 munkanap (az adott termék termékleírásában minden esetben szerepel a várható szállítási idő). Megrendelését követően munkatársunk 1 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, és kéri a megrendelés megerősítését. Ezután megrendeljük Önnek a terméket, és írásban értesítjük Önt a termék megérkeztéről, és ekkor egyeztetjük Önnel a szállítás részleteit.Csúcsidőszakokban (elsősorban Karácsony táján) a raktáron nem lévő termékek szállítási ideje jelentősen meghosszabbodhat, tekintettel arra, hogy a nemzetközi posta ezen időszakban rendkívül túlterhelt.

Szállítási módok és díjak

Szállítás futárszolgálattal: A szállítást az MPL Futárszolgálat végzi.A szállítási díj tartalmazza a feladást követő lehetőleg 24 órán belüli házhoz szállítást, nyomon követhetőséget, kétszeri kézbesítési kísérletet, illetve az értékbiztosítást. A feladásról írásban értesítjük Önt, és elküldjük Önnek a küldeményazonosítót és a futárszolgálat ügyfélszolgálatának elérhetőségét. A feladást követően a csomaggal kapcsolatban információkat kizárólag a futárszolgálat tud nyújtani a küldeményazonosító alapján, így kérjük, ha a szállítással kapcsolatban kérése, kérdése vagy észrevétele lenne, legyen kedves a futárszolgálathoz fordulni!
A Webáruházunk által e-mailben küldött szállítási információk csak tájékoztató jellegűek, pontos információt a futárszolgálat tud nyújtani.

A kézbesítés történhet előreutalást követően, illetve utánvéttel.

Kézbesítés banki előreutalást követően: A megvásárolt termékeket a vételár bankszámlánkra történő megérkezését követően az MPL Futárszolgálat kézbesíti. A kézbesítési díj egységesen 1190 Ft az ország területén bárhová.

Kézbesítés utánvéttel: A megvásárolt termékeket az MPL Futárszolgálat kézbesíti. A kézbesítési díj egységesen 1190 Ft az ország területén bárhová.

A futárszolgálat általi kézbesítés ingyenes, amennyiben a megrendelt termék(ek) összértéke meghaladja a 25 ezer (huszonötezer) forintot.

 A kézbesítés folyamata: Megrendelésének leadását követően munkatársunk minden esetben felveszi Önnel a kapcsolatot 1 munkanapon belül, és tájékoztatja Önt a fizetéssel és szállítással kapcsolatos tudnivalókról. Amennyiben a termék raktáron van (lásd szállítási határidők), 3 munkanapon (amennyiben Ön másként nem rendelkezik) belül  átadjuk azt a futárszolgálatnak. A küldemények a feladástól számítva általában 1 munkanapon belül érkeznek meg a címzetthez munkaidőben, 8-17 óra között. Kérjük, megrendeléskor olyan szállítási címet adjon meg, amelyen ezen időintervallumon belül a kézbesítő megtalálja Önt! Amennyiben a kézbesítő nem találja Önt a megadott címen, a következő munkanapon újra megkísérli a kézbesítést. Ha a második kísérlet is sikertelen lenne, telefonon keresi Önt, vagy értesítőt helyez el a postaládában.

Szállítási díjak futárszolgálat által történő kézbesítés esetén

Megrendelés összege

Szállítási díj (Ft)

 

Utánvétes szállítási díj

0 – 25.000 Ft-ig

1190

1190

25.000 Ft felett

ingyenes

ingyenes

Az át nem vett csomagok visszaszállításának költsége 1000 FT.

Az át nem vett csomagokkal kapcsolatos tudnivalók

Előre átutalt, és kiszállított, azonban a vásárló által át nem vett csomagok ismételt kiszállítását kizárólag a szállítási költség ismételt átutalása, illetve a visszaküldés költségének megtérítése után tudjuk megtenni!
Utánvéttel megrendelt, és kiszállított, de a vásárló által át nem vett, és előzetesen vissza nem mondott csomagok szállítási költségét, valamint a visszaszállításból eredő többletköltséget kiszámlázzuk a vásárló felé. A számlán szereplő összeget a vásárló haladéktalanul, de legkésőbb 8 napon belül köteles cégünk bankszámlájára átutalni.  A visszaszállítás és adatfeldolgozás költsége az eredetileg felszámolt postaköltséghez adódik, és minden esetben 1000  Ft-ot tesz ki. A kiegyenlítetlen, és írásban nem vitatott, lejárt határidejű  számlák ellenértékét közjegyző és ügyvéd jelenlétében gyorsított fizetési eljárással kezdeményezzük, mely további legalább 10.000 Ft-os költséget jelent a Vásárló részére. Amennyiben az ügyvédi felszólításra sem egyenlíti ki a már további költségekkel növelt összeget, úgy végrehajtási eljárást kezdeményezünk.

Szavatosság

A megrendelt termék kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül lehetőség van a pénzvisszafizetési, vagy csere garancia érvényesítésére, azaz ha a termék valami miatt nem felel meg az Ön számára, és Ön hiánytalanul, sérülésmentesen,az eredeti fóliába visszacsomagolva, eredeti, a termékről le nem szedett címkéjével és a számlával együtt címünkre (1st Fashion Webáruház, Juhász Péter e.v. 3300 Eger, Hatvani kapu tér 8. 3/21.) visszaküldi, az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 (harminc) napon belül visszatérítjük a termék vételárát bankszámlára történő átutalással, vagy ajánlott levélként elküldjük Önnek a választott csere terméket. Az átvétel dátumát bizonyítja a futárszolgálat szállítójegyzéke.

Ezúton hívjuk fel szíves figyelmét, hogy elállás esetén a vevő viseli az áru postázásával és visszaszolgáltatásával, illetve csere esetén a csere termék elküldésével kapcsolatban felmerült összes költséget, azaz áruházunk kizárólag a termék vételárát téríti vissza. A termék vételárát kizárólag banki átutalással tudjuk visszatéríteni, sem készpénzben, sem rózsaszín postai utalványon nem áll módunkban megtéríteni. Utánvétes csomagot áruházunknak nem áll módjában átvenni!

Az ingyenes kiszállítás kedvezménye nem illeti meg azt, aki a vásárlástól eláll. Ez esetben a szállítás költségeit - a szállítási díjjegyzék szerint - a vevő köteles megtéríteni, azaz a szállítási költséggel csökkentett vételárat tudjuk számára visszaküldeni.

Futárszolgálat által történő szállítás díjjegyzéke (vásárlástól való elállás esetén):

banki előrefizetés esetén

1190 Ft

utánvétes fizetés esetén

1190 Ft

Amennyiben a vásárolt termék hibás, a kézhezvételtől számított 14 munkanapon belül lehetőség van a pénzvisszafizetési, vagy csere garancia érvényesítésére. Az átvétel dátumát bizonyítja a futárszolgálat szállítójegyzéke. Amennyiben Ön hiánytalanul, az eredeti fóliába visszacsomagolva, eredeti, a termékről le nem szedett címkéjével együtt címünkre (1st Fashion Webáruház, Juhász Péter e.v. 3300 Eger Hatvani kapu tér 8. 3/21.) visszaküldi a hibás terméket, ajánlott levélként 8 napon belül elküldjük Önnek a csere terméket és banki átutalással 30 napon belül megtérítjük a visszaszolgáltatás költségeit. Amennyiben nincs raktáron a termék (azaz nem tudjuk kicserélni), lehetőség van a pénz visszafizetési garancia érvényesítésére. Ebben az esetben a pénz visszafizetési garancia a termék vételárán felül a szállítási költségre és a visszaszolgáltatás költségére is vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy ha a hibás terméket lehetőségünk van kicserélni hibátlanra, ám Ön a csere helyett a pénz visszafizetést választja, a szállítási költséget és a visszaszolgáltatás költségét nem áll módunkban visszatéríteni! Amennyiben a meghibásodás jelentéktelen, vagy nem rendeltetésszerű használat miatt következett be, áruházunk fenntartja magának a jogot, hogy a pénzvisszatérítést megtagadja. Miután a fényképek nem tudják teljes mértékben visszaadni az élő színeket, sőt, az egyes monitorokon is más-más színárnyalatúnak látszik ugyanaz a kép, webáruházunk nem vállal felelősséget azért, ha a fényképen látható színárnyalat kis mértékben eltér a termék természetes színétől.

A hibás terméket kérjük, a Magyar Postán keresztül, ajánlott levélként vagy csomagként szíveskedjék visszaküldeni, mivel a visszaszolgáltatás költségeként kizárólag a Magyar Posta hivatalos díjszabása szerinti ajánlott levél vagy csomag feladási díját tudjuk visszatéríteni* !

* Önnek lehetősége van más visszaküldési módot (futárszolgálat, elsőbbségi levél, értékbiztosítás) választani, azonban ez esetben is csak az ajánlott levél vagy csomag feladási díját térítjük vissza.

Utánvétes csomagot áruházunknak nem áll módjában átvenni!

Rendelésre érkező termékekre (menyasszonyi és estélyiruhák) vonatkozó szállítási információk és garancia:

Szállítási idő

A termékleírásban és a címben minden esetben szerepel, hogy az adott ruha raktáron van-e, vagy megrendelésre érkezik. Egyes menyasszonyi és estélyiruháink raktáron vannak, ezeket 3 munkanapon belül átadjuk a futárszolgálatnak. A megrendelésre érkező menyasszonyi-és estélyiruhák két kategóriába sorolhatóak:

1, A konfekcióméretekben (34, 36, 38, 40, 42, 44, 46) rendelhető estélyi- és menyasszonyi ruhák normál szállítási ideje 4-6 hét, de néhány modell esetében lehetőség van arra, hogy expressz szállítást kérjen, így a ruhát nemzetközi gyorsposta szolgálattal (TNT vagy EMS) hozatjuk meg partner varrodánktól. Expressz szállítás esetén a szállítási idő maximum 3 hét, de általában 10 munkanapon, azaz két héten belül megérkezik a termék raktárunkba. Az expressz szállítás felára 8 ezer forint, amely kizárólag a nemzetközi gyorsposta szolgáltatás költsége, azaz a magyarországi házhozszállítás normál díját nem tartalmazza. Ezen ruhákat kizárólag a képeken szereplő színekben és fazonban tudjuk elkészíttetni az Önnel leegyeztetett konfekcióméretben. Amennyiben expressz szállítást kíván igénybe venni, kérjük, rendelése leadása előtt legyen kedves egyeztetni ügyfélszolgálatunkkal, hogy az adott modellt lehet-e expressz szállítással rendelni!

2, A méretre készíttetett estélyi- és menyasszonyi ruhák varrási és szállítási ideje 6-8 hét. A méretre készített ruhákat (beleértve az esküvői ruhákat is) gyakorlatilag bármilyen, Ön által megadott színben el tudjuk készíteni. Nem csupán fehér vagy tört fehér, de akár piros, kék, zöld, ezüst, arany színben is megrendelheti a kiválasztott fazont.

Foglaló

Rendelésre érkező ruhák esetében megrendeléskor foglalót kérünk vásárlóinktól. A konfekcióméretekben készített termékek esetében a foglaló összege 10 ezer forint, a méretre készített termékek esetében 20 ezer forint. A foglalóról elektronikus számlát küldünk megrendelőnknek az utalás megérkeztét követő munkanapon. A foglalót a termék vételárából levonjuk, tehát Önnek a termék megérkeztekor már csupán a foglalóval csökkentett vételárat kell átutalnia, vagy utánvétes szállítás esetében a futárnak kifizetnie. Amennyiben expressz szállítással kérte a megrendelt ruhát, úgy az expressz szállítás költségét is előre kérjük kifizetni.
A termék megérkeztéről minden esetben értesítjük Önt. A ruha átvételére az értesítést követően maximum 30 nap áll rendelkezésére. Amennyiben ez idő alatt nem egyenlíti ki a termék vételárát akár előreutalással, akár utánvétes fizetéssel, webáruházuknak jogában áll az át nem vett ruhát értékesíteni, és a foglalót a felmerülő költségek fedezésére megtartani.

Szavatosság

Rendelésének leadását követően e-mailben egyeztetjük Önnel pontos méreteit, és segítséget nyújtunk a lehető legtökéletesebb méretválasztáshoz (a helyes méretvételhez nyújtott segítséget lásd IDE KATTINTVA)  Kérjük, legyen kedves szem előtt tartani, hogy menyasszonyi- és estélyiruháink árát többek közt azért tudjuk nagyságrendekkel a piaci árak alatt tartani, mert nem tartunk fent sem szalont, sem varrodát. A megrendelt ruhákat külföldi partner-varrodánkban készítik el az Ön méretére. Ez azt jelenti, hogy a választás előtt Ön nem tudja felpróbálni a különféle modelleket, illetve a ruhát nem tudjuk utólagosan az Ön méretére igazítani. Míg a menyasszonyi ruha szalonokban a méretre igazítás általában benne van a termékek többszázezer forintos árában, webáruházunk ezt a szolgáltatást nem vállalja, és értelemszerűen a ruhák rendkívül alacsony árában sincs benne az utólagos igazítás költsége. Egy estélyiruha/menyasszonyi ruha az esetek többségében még akkor sem illeszkedik tökéletesen az alakra, ha a vásárló a varratás során többször is eljár ruhapróbára. A konfekcióméretekben készülő ruhákra még inkább igaz mindez. Kisebb-nagyobb utólagos alakításokra (szűkítés, alja felvarrása) tehát szükség lehet, ezt gyakorlatilag bármelyik varroda/varrónő vállalja, ám az igazításról való gondoskodás a vásárló feladata.   Épp ezért csere garanciát is kizárólag hibás teljesítés esetén biztosítunk (ennek feltételeit lásd alább), a kisebb-nagyobb igazítások szükségessége miatt nem. Amennyiben az Ön méretei a mérethatárhoz közelítenek, webáruházunk mindig a nagyobb méretet javasolja Önnek, hogy utólagosan méretre lehessen igazítani a ruhát.

Kérjük, a fazon kiválasztásakor és méretvételkor szíveskedjék figyelmesen eljárni! A 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 5. § (c) bekezdése értelmében az egyedi méret alapján rendelt, a vásárló számára készíttetett és behozattatott ruhák esetében az elállás joga nem gyakorolható, ezen termékekre kizárólag a szavatosság (jótállás) érvényes hibás teljesítés esetén. A nem megfelelő méretvételből illetve fazonválasztásból adódó hibák, vagy a természetesen adódó igazítások szükségessége miatt tehát nem vállalunk felelősséget, a ruhát nem cseréljük, és nem vásároljuk vissza. Teljes csere (indokolt esetben pénz visszafizetési) garanciát adunk azonban nem a megrendeltnek megfelelő szín*, típus**, méret***, illetve bármilyen nem javítható jelentős hiba**** esetében. Pénz visszafizetés szempontjából indokolt esetnek kizárólag az számít, ha az alkalom hamarabb lesz, mint, hogy a csere termék megérkezne, minden egyéb esetben csere garanciát biztosítunk, kizárólag a megrendelésnek megfelelően ugyanarra a modellre, ugyanabban a méretben és színben.

* az esetleges kismértékű színárnyalat eltérés nem számít garancia oknak, hisz minden monitoron más és más árnyalatúnak tűnik egy adott szín. Színeltérésnek az számít, ha más színben szállítjuk a ruhát, mint ahogy a vásárló megrendelte (pl. bordó modell helyett zöld modell stb.)
** Típus eltérésnek számít, ha nem az Ön által megrendelt modellt szállítjuk. Miután a díszeket, gyöngyöket kézzel varrják fel a ruhákra, a díszítés a képen látottól való esetleges kis mértékű eltérése nem számít típus eltérésnek, így garancia, szavatossági oknak sem.
***Méreteltérésnek számít az Ön által megadott (illetve Önnel írásban leegyeztetett) méretektől való jelentős, a hibahatárokon kívüli, legalább egy méretet jelentő eltérés. A cipzárral fixen záródó modellek esetében ez a 4 cm-nél nagyobb eltérést jelenti. A fűzővel záródó (azaz 4-5 cm-es állítást lehetővé tevő) modellek esetében a fűző legfelső részének alapállapotban a megadotthoz képesti 8 cm-es eltérése számít Az értékeket mindig fektetett állapotban mérjük, fűzős modelleknél a fűző alap, azaz V-alakban nyitott állapotára adjuk meg.
****Hibának a nem javítható, és valóban jelentős esztétikai problémát jelentő  állapot számít (azaz nem számít hibának a ruha esetleges javítható esztétikai hibája, pl. egy-egy gyöngy, vagy strassz meglazulása, vagy a ruha esetleges szállítás közbeni kismértékű szennyeződése, amely kézi tisztítással könnyedén eltávolítható).
Vitás esetekben az illetékes döntő szerv a Fogyasztóvédelmi Felügyelőség.

Néhány menyasszonyi ruha esetében a képen látható modell abroncsot visel a ruha alatt. Az abroncsot a ruha ára nem tartalmazza, de megrendelhető webáruházunkon keresztül.

 

A hibás terméket webáruházunk címére kérjük visszaküldeni ajánlott levélként (lásd feljebb)! A visszaküldött ruhát ellenőrizzük, erről videó felvételt készítünk a későbbi félreértések elkerülése végett. Amennyiben a termék valóban hibás, díjmentesen kicseréljük Önnek, és a visszaküldés költségét banki utalással 30 napon belül visszatérítjük.

A Webáruházunkban található információkkal, képekkel és árakkal kapcsolatban fenntartjuk a jogot bármilyen nyilvánvaló tévesztés vagy szerkesztési hiba korrigálására.

Személyes adatok védelme
A jelen adatvédelmi nyilatkozat (továbbiakban: nyilatkozat) tartalmazza a webáruházban megvásárolható termékekkel összefüggő megrendelések teljesítése, szolgáltatások nyújtása keretében végzett, személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályokat, valamint az adatkezelésre vonatkozó tájékoztatást. A szolgáltatás használatának megkezdésével a felhasználók elfogadják jelen Nyilatkozat feltételeit. A webáruház üzemeltetője fenntartja magának a jogot jelen közlemény bármikori megváltoztatására. Az üzemeltető magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Az üzemeletető elkötelezett a webáruház szolgáltatás minőségének a legmagasabb szinten tartása irányában, a szolgáltatás használatából eredő esetleges károkért azonban semmilyen felelősséget nem vállal. Amennyiben további kérdése lenne, kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat!
Adatkezelési alapelvek

Az üzemeltető számára alapvető cél a látogatók személyes adatainak védelme. Az üzemeltető a látogatók személyes adatait bizalmasan kezeli és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. Adatkezelési alapelveink összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal. A webáruházban adatkezelést az üzemeltető végez, harmadik fél részére személyes adatokat nem ad ki, csak az érintett előzetes és kifejezett hozzájárulása alapján. A megrendelés elküldésével a személyes adatok kiszállító cég irányába történő továbbításához a vásárló kifejezetten hozzájárul. A felhasználókról gyűjtött személyes adatokból készült statisztikákat harmadik fél részére kizárólag az adatközlő személyére vonatkozó információtól megfosztva továbbít. Az így továbbított adatból semmilyen eljárással nem reprodukálható az adatközlő valamely személyes adata. A webáruház látogatói a szolgáltatást önkéntesen használják. Webáruházunkban a rendelés csak regisztrációt követően adható le. Amennyiben törvényi felhatalmazás alapján az üzemeltető köteles a megkereső hatóság részére személyes adatot kiadni, és annak minden feltétele adott, úgy a kérésnek eleget tesz. Ezt a szolgáltatás látogatója és igénybevevője (felhasználó) tudomásul veszi, ezzel kapcsolatban kifogást nem emel. Az üzemeltető az egyes felhasználók adatmódosítási, adatkérési, adattörlési, adatkezelési tájékoztatási kérdéseit fogadja, és a lehető leghamarabb, de legkésőbb 30 napon belül válaszol.

Vásárló regisztráció
Amennyiben a felhasználó vásárolni szeretne a webáruházban, úgy az első vásárlás alkalmával meg kell adni a vásárláshoz szükséges adatokat, így a vásárló számlázási és szállítási adatait, telefonszámát, e-mail címét, a kapcsolattartó nevét, valamint a későbbi belépéshez szükséges jelszavát. A regisztrációt e-mailben visszaigazolja a rendszer. A vásárló köteles az általa megadott jelszót bizalmasan kezelni. Amennyiben az azonosítás során a vásárló egyedi azonosítója és jelszava helyes megadását követően a vásárló adatai arra jogosulatlan harmadik személy birtokába kerültek, az ebből eredő károkért, illetve hátrányokért az Adatkezelő felelősséget nem vállal. A felhasználók e-mail címük megadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy a szolgáltató technikai jellegű üzenetet küldjön számukra. A regisztrált adatokat az üzemeltető kérésre törli a rendszerből. A törlési kérelem biztonsági okokból csak akkor lesz érvényes, ha a törlési kérelmet a felhasználó e-mailben megerősíti, így elkerülhető, hogy valaki szándékosan vagy tévedésből mást töröljön a regisztrációs adatbázisból.

1st Fashion EV
Székhely: 3300 Eger Hatvani kapu tér 8. 3/21.
Nyilvántartási szám: 11820879
Adószám: 64803117-1-30

Online felhasználók

Oldalainkat 491 vendég és 0 tag böngészi